1153

(Foto) DIVORŢ la „Zimbru”! Portarul echipei de fotbal şi-a ÎNŞELAT soţia cu fosta iubită

Foto: Odnoklassniki ru

Portarul echipei „Zimbru”, Nicolae Calancea, şi-a lăsat soţia şi copilul pentru fosta sa iubită. Potrivit apropomagazin, care o citează pe Tony, ex-membra formaţiei „London” şi fosta soţie a lui Calancea, mariajul celor doi a durat doar un an şi asta deoarece la doar o lună de la naşterea fetiţei lor, Taisia, interpreta a aflat de infidelitatea soţului ei.
 
În acest moment, Tony şi Nicolae se războiasc în instanţa de judecată, fosta interpretă încercînd să obţină o pensie alimentară mai mare pentru fiica sa. Potrivit sursei, Nicolae Calancea, care are un salariu official de 1200 de lei,  vrea să-I platească fiicei sale doar 25 la sută din salariul său oficial, adică doar 300 de lei.
 
„Fetiţa îi seamănă mult lui Nicolae. Mă uit la ea şi-l văd pe el. Sunt dezamăgită de faptul că a dat cu piciorul în dragostea pe care i-o purtam. Nicolae vine o dată la jumătate de an să-şi vadă copilul, iar vizitele lui rare fac mai mult rău decât bine, căci după asta n-o pot opri din plâns. Cred ca în subconştient îşi doreşte o familie normală”, a declarat Tony pentru sursa citată.
 
FOTO
 
Cei doi şi-au sărbătorit nunta în 2010.
 
0