1262

Ce planuri GRANDIOASE are „Soluţia” lui Igor Dodon

Foto: fundatiasolutia.md

Fundaţiei de binefacere „Soluţia” are de gînd să vină în ajutorul Centrului pentru Combaterea Corupţiei. Fondatorul fundaţiei,Igor Dodon, a anunţat astăzi, la un an de activitate a „Soluţiei”, că în planurile fundaţiei intră lansarea unei linii fierbinte pentru semnalarea şi combaterea cazurilor de corupţie.
 
 Printre proiectele de viitor a fundaţiei se numără şi lansarea reprezentantei Sud a Fundaţiei „Soluţia”. Totodată, Dodon a anunţat că vor continua şi campaniile de iluminare şi stecluire a blocurilor locative din centrele raionale, la fel cum se prelungeşte şi acordarea ajutoarelor păturilor social vulnerabile sau a consultanţei juridice gratuite.
 
Igor Dodon a ţinut să enumere să realizările fundaţiei sale.
 
„Fundaţia „Soluţia” a realizat 2 campanii: de iluminare și de stecluire a blocurilor locative în mun. Chișinău, a acordat diverse consultații la peste 5000 de persoane, a acordat ajutor juridic la peste 900 de persoane, a oferit ajutoare sociale și umanitare la peste 1000 de persoane. În decursul unui an, Fundaţia de Binefacere „Soluţia” a primit şi a examinat peste 10000 de apeluri telefonice, dintre care peste 7000 de solicitări au fost soluţionate”, a menţionat Igor Dodon.
 
Actualitati.md aminteste ca în decursul unui an, Fundaţia de Binefacere „Soluţia” a oferit ajutoare unor instituţii de învăţămînt, spitale, dar şi mai multor nevoiaşi cărora li s-au oferit ajutoare sub diferite forme.

 

 



 

 

0