876

De “Ziua Limbii”, Dodon vrea interzicerea manifestaţiilor unioniste şi îi numeşte LAŞI şi TRĂDĂTORI pe cei care nu-l vor su

Liderul PSRM, Igor Dodon, nu se lasă: Vrea interzicerea prin lege a manifestaţiilor unioniştilor. El a postat un articol pe blogul personal, unde pare să le dea un fel de ultimatul colegilor săi din Parlament.

 

Foto: Tribuna md
 
“Îi întreb pe deputaţii moldoveni, şi pe cei din AIE, şi pe cei din PCRM: sunteţi gata să votăm un proiect de lege privind interzicerea manifestaţiilor unioniste? DA sau NU”, îi întreabă socialistul pe deputaţi.   
 
 “Dacă nu sunteţi gata, refuzul vostru poate fi interpretat ca laşitate şi trădare a intereselor naţionale. Sau, aveţi planuri şi interese ascunse pentru ca situaţia din societate să evolueze spre un război civil, ca să obţineţi profit politic?
 
Modul în care veţi susţinea iniţiativa repetată a socialiştilor va arăta clar ce hram purtaţi”, a adăugat Igor Dodon.
 
Actualităţi.md precizeză că grupul parlamentar al Partidului Socialiştilor a propus în luna martie 2012 un proiect de lege privind interzicerea manifestaţiile unioniste. Însă nu a primit susţinere nici măcar din parte fracţiunii PCRM.
0