858

O NOUĂ LOVITURĂ! Traian Băsescu, încă o SUSPENDARE, în NOIEMBRIE?

Foto: libertatea ro

Dan Voiculescu, fondatorul Partidului Conservator din România, susține că este vitală supendarea lui Traian Băsescu, motiv pentru care un nou referendum ar fi cea mai bună soluție.
 
Actualitati.md aminteste ca Dan Voiculescu, cel care a anunțat și suspendarea din luna iulie, susține că, în opinia sa, Traian Băsescu a fost demis, iar suspendarea nu este decît o procedură democratică ce ctrebuie îndeplinită.
 
”O consider posibilă şi legitimă. Românii doresc demiterea lui Traian Băsescu, iar articolul 95 din Constituţie permite fără nicio problemă declanşarea unei noi proceduri de suspendare.
 
Însă, dacă se va mai iniţia o asemenea procedură, ar fi recomandabil să se desfăşoare la sfîrşitul lui octombrie, începutul lui noiembrie, astfel încât referendumul pentru demitere să poată fi organizat în aceeaşi zi cu alegerile parlamentare, din respect pentru cetăţeni şi din raţiuni economice”, spune Dan Voiculescu ținând să precizeze că ”Traian Băsescu a fost demis. În România reală, nu în cea fictivă, 8,4 milioane de voturi reprezintă aproximativ 60% din total. Aşadar, domnul Băsescu este demis. Întoarcerea sa episodică la Cotroceni reprezintă o anomalie, un eşec al democraţiei”, a spus Voiculescu pentru Agepres
 
0