864

(foto) EL este nepotul premierului Filat, care a fost BĂTUT MĂR la Iaşi

Vladimir Rusu (24 de ani), fiul surorii premierului Vlad Filat, a fost implicat într-un conflict de proporţii, în urma căruia trei indivizi au fost arestaţi.

Incidentul a avut loc în noaptea de 12 august, în preajma unui bar situat în zona centrală a Iaşiului, în imediata apropiere a complexului Palas.

În jur de 20 de persoane s-au încăierat în mijlocul străzii Sfîntul Lazăr. Şase maşini ale forţelor de ordine au fost trimise să intervină, iar poliţiştii au fost nevoiţi să tragă patru gloanţe în plan vertical pentru a-i linişti pe „combatanţi”.

Patru dintre scandalagiii care au provocat conflictul au fost arestaţi preventiv, iar alţi doi sunt cercetaţi în stare de libertate pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Potrivit datelor adunate de anchetatori, Vladimir Rusu împreună cu un grup de prieteni, sărbătoreau în noaptea de 12 august ziua de naştere a unei cunoştinţe.

La un moment dat, în jurul orei 2.50, mai mulţi tineri, identificaţi ca agresori, care veneau la rîndul lor de la o aniversare, ar fi încercat să intre peste grupul din care făcea parte şi Vladimir Rusu.

În momentul în care agresorii au intrat peste petrecăreţi, potrivit surselor judiciare, unul dintre atactatori l-ar fi lovit pe nepotul premierului din spate, în timp ce acesta încerca să aplaneze conflictul.

Tînărul moldovean ar fi căzut la pămînt, iar atacatorii ar fi continuat să-l lovească. Prietena lui Vladimir, Lidia Rădeanu, ar fi încercat să-l protejeze, dar s-ar fi trezit şi ea cu o lovitură puternică, care a trîntit-o la pămînt şi a făcut-o să-şi piardă cunoştinţa.

Incidentul a avut locul în centru Iaşului. “ Poliţia şi instanţele de judecată îşi vor face datoria şi vor trage la răspundere persoanele vinovate“, a precizat Ciprian Mitoşeriu, avocatul lui Vladimir Rusu.

Foto -  http://www.arch.actualitati.md/md/foto-plemyannika-filata-zhestoko-izbili-v-yassah/  
 

0