907

INCREDIBIL! Ce sumă IMENSĂ cere Domnica Cemortan de la compania Costa Concordia. Detalii care TE LASĂ MUT

După ce l-a “ajutat” pe căpitanul navei Costa Concordia, Francesco Schettino, să scufunde nava, acum vrea şi să fie plătită pentru asta. Este vorba despre moldoveanca Domnica Cemortan, care cere daune morale de peste 100.000 de dolari, după scandalul la care a fost supusă.

  Domnicăi Cemortan i s-au oferit 14.000 de euro pentru a retrage plîngerile împotriva companiei Costa Concordia, dar blondina joacă tare: „Vreau o sumă care să conţină 6 cifre, altfel, procesul va continua“, a declarat Cemortan, citată de Click.ro.

Tînăra de 25 de ani, aflată la bordul vasului de croaziera Costa Concordia, scufundat în largul Italiei, se afla în compania capitanului pe puntea de comanda în momentul în care vasul de croaziera s-a lovit de stînci, la zeci de metri de insula italiană Giglio, potrivit martorilor.

Vasul Costa Concordia a naiâufragiat la 13 ianuarie, avînd la bord 4.200 de oameni. 32 dintre pasageri şi-au pierdut viaţa.
 http://www.arch.actualitati.md/md/md-incredibil-ce-suma-imensa-cere-domnica-cemortan-de-la-compania-costa-concordia-detalii-care-te-lasa-mut/
 

0