3480

(Foto)SEX pe internet. Vezi cum se promovează PROSTITUATELE din Republica Moldova

“Sunt o fată drăguţă. Ofer servicii intime (preferat 18-35 de ani). Sunaţi seara după 19.00. Nu veţi regreta. Preţ: 250 de lei”. Cam aşa sunt formulate mesajele de promovare ale prostituatelor din Republica Moldova.
 

Foto: google.com
În timp ce unele dintre ele stau pe marginea trotuarului, în aşteptarea clienţilor, altele aleg modalitatea mai simplă – internetul.
 
În ultimul timp, serviciile sexuale sunt promovate la greu pe internet, iar pe unele site-uri care par serioase la prima vedere au fost deshise rubrici speciale pentru amatorii de sex. Gay, lezbiene, transvestiţi sau oameni cu orientare tradiţională – găsim de toate la preţuri care variază între 50 de lei – 600 de lei. Cei care aleg să-şi găsească clienţii pe internet sunt tineri de pînă la 25 de ani.
 
“Ofer sex oral, normal, anal tot la dorinţa clientului. Vîrsta nu contează. Eu am 20 de ani, baiat simpatic. Pret: 100,00 MDL”, scrie un tînăr cu orientare sexual netradiţăonală.
 
Sunt baiat de 22 ani din Chişinău, caut o domnişoară drăguţă care să-mi presteze servicii sexuale contra plată, în special mă interesează sexul oral. Plătesc 200-300 lei”, scrie alt tînăr care menţionează că poate fi găsit în sectorul Buiucani al capitalei.
 
Mai mult, cineva din Anenii Noi promite venituri substanţiale pentru fetele care acceptă să ofere masaj erotic .
 
  “Angajam cu sau fără experienţă fete pentru salon de masaj erotic consacrat, pentru masaj sau companie intimă, minim 20 de masaje pe zi, venituri substanţiale, minim 4000 de euro lunar, posibilitate cazare”. Acest anunţ a fost adăugat ieri, 13 Aug 2012.
 
Urmariti link-ul pentru Foto:
http://www.arch.actualitati.md/md/md-sex-pe-internet-vezi-cum-se-promoveaza-prostituatele-din-republica-moldova/
 
0