860

(video) A FURAT o motocicletă de 75 de MII de lei şi a încercat să o vîndă pe bucăţi

Un locuitor al orăşelului Durleşti a fost reţinut, de angajaţii Comisariatului de poliţie Centru al mun. Chişinău, fiind suspectat de furtul unei motociclete de model HONDA. Aceasta aparţine unui locuitor al capitalei şi este estimată la circa 75 mii lei.
 
Totul s-a întîmplat pe 12 iulie, cînd motocicleta era parcată fără supraveghere, în curtea unei case, din sectorul Centru al capitalei, la o oră tîrzie a nopţii.
 
Dimineaţa, cînd a observat dispariţia unităţii de transport, victima a anunţat poliţia. Imediat, oamenii legii au iniţiat un şir de acţiuni investigative, pentru a stabili identitatea şi de a reţine făptaşul.
 
Ca rezultat al măsurilor întreprinse, poliţiştii au localizat suspectul chiar la domiciliu, în orăşelul Durleşti. În aceeaşi curte a fost depistată şi motocicleta victimei.
 
Audiat de poliţişti, suspectul a recunoscut că ar fi furat motocicleta şi a declarat că intenţiona să vîndă piesele acesteia.
 
Mai mult, acesta nu este la prima abatere de la lege. Bărbatul a fost anterior judecat pentru furt, iar în prezent s-a ales cu o cauză penală, iar dacă va fi găsit vinovat în instanţa de judecată, acesta riscă mai mulţi ani de puşcărie.
 
Urmariti link-ul pentru Video:
http://www.arch.actualitati.md/md/md-video-a-furat-o-motocicleta-de-75-de-mii-de-lei-si-a-incercat-sa-o-vinda-pe-bucati/
0