4444

El are VIDEO COMPROMIŢĂTOR cu Vlad Filat şi Angela Gonţa

Divorţul premierului Vlad Filat de soţia sa, Sanda, rămîne a fi subiectul de mare interes pentru multă lume. Dat fiind faptul că cei doi nu au dorit să vorbească public despre cauzele care au dust la despărţire, pe internet au început să apară bîrfe de tot felul care vin să dea curs “frămîntărilor” celor curioşi.
 
Imediat după ce s-a aflat despre divorţ, internauţii l-au cuplat pe Vlad Filat cu noul ministru al Educaţiei, Maia Sandu, despre care se spunea că ar fi fost investită în funcţie datorită idilei pe care ar fi avut-o cu premierul.
 
Cel mai recent zvon care este vehiculat în presă se referă la prezentatoarea ştirilor Pro TV, Angela Gonţa. Se spune că Gonţa ar fi fost mărul discordiei care a provocat acest divort, iar anul trecut presa din Republica Moldova scria că Sanda Filat l-ar fi surprins pe soţul ei, prim-ministrul Vlad Filat, în compania unei femei brunete, jurnalistă de meserie, transmite Jurnal.md.
 
Această informaţie este oarecum completată de fostul membru PLDM, Traian Vasilcău, scriitor şi blogger, care a lansat pe site-ul personal un pamflet în care descrie o relaţie amoroasă între un anume personaj Vladutz si o jurnalistă Anhela Honta.
 
În acest pamflet, Traian Vasilcău, care semnează cu pseudonimul Traianus, anunţă existenţa unei caseste video compromiţătoare care vizează personajele sus amintite. El spune că cei doi ar avea o relaţie din decembrie, 2009.
 
“Este vorba de mai multe imprimări video, evident cu audio. Despre existenţa acestor casete au aflat şi prototipii acestui pamphlet”, spune Vasilcău.
 
La cîteva ore după ce Traian Vasilcău a publicat acest pamflet pe site, accesul la articol a fost blocat. 
 
“Am nişte telefoane inexistente la numărul meu de mobil şi am înteles că astea ar fi un fel de avertismente tacite”, mai adaugă sursa.
 
Mai mult, cei de la emisiunea Papaparazzi au apelat şi la un astrologul Lucia Palii care a spus că Filat şi-ar fi găsit dragosea vieţii şi, totodată, i-a prezis indirect şi o sarcină Angelei Gonţa, “noua pasiune a premierului”.
 
Urmariti link-ul pentru Video:
http://www.arch.actualitati.md/md/md-el-este-omul-care-are-video-compromitator-cu-vlad-filat-si-angela-gonta/
0