847

Şase persoanea au fost REŢINUTE după violenţele de la Bălţi; Doi bărbaţi s-au ales cu DOSARE penale

Un bărbat de 42 şi altul de 26 de ani din municipiul Bălţi s-au ales cu dosar pentru încălcarea ordinii publice, după marşul unioniştilor care a avut loc pe 5 august.
 
În Comisariatul de politie  Bălţi a fost înregistrată o sesizare despre violarea de către persoane necunoscute din rîndurile PSD şi PCRM a drepturilor la intrunire a organizaţiei „Actiunea-2012”.
 
Procuratura municipiului Bălţi examinează plîngerile a 12 colaboratori ai poliţiei, care au fost agresati de manifestanţi în timpul menţinerii ordinii publice.
 
In total, pe parcursul întrunirilor în comisariatul de poliţie au fost reţinute 6 persoane, din ele 2 – pentru comiterea infracţiunilor, 3 – pentru huliganism nu prea grav şi un minor ce se afla în stare de ebrietate alcoolica.
 
În prezent, procurorii întreprind toate măsurile necesare pentru stabilirea şi atragerea la raspundere a organizatorilor întrunirilor, care nu au asigurat respectarea ordinii publice, dar şi a persoanelor care au comis şi au instigat la violenţa şi au participat la dezordinile in masa de la Bălţi.
 
http://www.arch.actualitati.md/md/md-sase-persoanea-au-fost-retinute-dupa-violentele-de-la-balti-doi-barbati-s-au-ales-cu-dosare-penale/
0