1036

(video) INCENDIU de PROPORŢII la Vama Leuşeni. Cetăţenii sunt rugaţi să OCOLEASCĂ punctul de trecere

Un incendiu puternic a izbucnit, noaptea trecută, la Biroul Vamal Leuşeni-Albiţa. Flăcările s-au extins cu repeziciune, afectînd acoperisul unui pavilion şi 4 ghişee de control, amplasate la pista de ieşirea din ţară, transmite serviciul de presă al vamei.
 
Flăcările au fost depistate în jurul orei 1:50. Deocamdata cauzele apariţiei lor nu sunt cunoscute, urmînd ca Departamentul Situaţii excepţionale din cadrul MAI, să stabilească acest lucru.
 
Două echipe de intervenţie au venit peste aproape o oră cînd focarul incendiului  efusese déjà localizat de către colaboratorii vamali şi poliţiei de frontieră de la punctul de trecere Leuşeni-Albiţa.
 
În timpul producerii incendiului au fost afectate construcţiile amplasate la pista de ieşire autoturisme, iar alte pagube materiale nu au fost înregistrate .
În acest context, activitatea la pista de ieşire din ţară a fost sistată, traficul pasagerilor fiind reluat în decurs de jumătate de oră.
 
Serviciului Vamal a venit cu o solicitare către cetăţenii care îşi planifica trecerea frontierei cu România, în dependenţă de situaţie, să se deplaseze prin alte puncte de trecere a frontierei la hotar cu România.
 
Urmariti link-ul pentru Video:
http://www.arch.actualitati.md/md/md-video-incendiu-de-proportii-la-vama-leuseni-cetatenii-sunt-rugati-sa-ocoleasca-punctul-de-trecere/
0