902

(video) Crin Antonescu s-a făcut de RÎS. Uite ce engleză vorbește în fața unei delegații străine

Crin Antonescu a susţinut, astăzi, 7 august primul său discurs public în limba engleză, de la preluarea madatului de preşedinte interimar, potrivit RTV.net.
   
  Antonescu s-a adresat delegaţiei comune a FMI, Comisiei Europene şi Băncii Mondiale, dînd explicaţii despre criza politică şi situaţia economică.
 
Preşedintele interimar le-a spus oficialilor FMI că în România criza politică este pe sfîrşite şi că preşedintele Republicii nu este şeful Executivului, rol care, a afirmat Antonescu, aparţine primului-ministru.
 
Discursul în limba engleză l-a pus în dificultate pe Antonescu, acesta gesticulînd intens în momentele în care nu-şi găsea cuvintele. O problemă a apărut şi în momentul în care l-a descris pe ministrul de Finanţe, Florin Georgescu drept “mama şi tatăl…”.
 
O delegaţie comună FMI, CE şi Banca Mondială se află la Bucureşti pentru a discuta cea de-a şasea evaluare a acordului de tip preventiv încheiat anul trecut, avînd pe ordinea de zi negocierea mai multor măsuri fiscale propuse de Guvernul Ponta şi analizarea proiectului de buget pentru 2013.
 
Urmariti link-ul pentru Video:
http://www.arch.actualitati.md/md/md-video-crin-antonescu-s-a-facut-de-ris-uite-ce-engleza-vorbeste-in-fata-unei-delegatii-straine/
 

0