841

Unioniştii pun la cale încă un MARŞ la CHIŞINĂU? “Le vom arăta adevărata noastră putere”

Protestele cu alteracaţii care au avut loc ieri la Bălţi nu i-au descurajate pe unionişti. Chiar mai mult, unii dintre ei, vorbesc pe site-urile de socializare despre un alt marş pe care are avea de gînd să-l organizeze la Chişinău.
 
“Fratilor, astăzi la Bălţi am văzut care este numarul maxim de simpatizanţi (bătrîni, beţivi, gorile, nesimţiţi) pe care partidele şi “organizaţiile stataliste” il pot aduna la un eveniment (aici punînd la socotealî şi găgăuzii care nu prea ştiu de ce îşi bagă nasul une nu le fierbe oala)”, scrie un tînăr pe Facebook.
 
“La Chişinau le vom arăta (din nou) adevarata putere pe care o deţinem. Prin simplul fapt că am organizat aceste marşuri în oraşe “declarate” comuniste am demonstrat ce putem”, a continuat acesta gîndul.
 
Actualităţi.md precizeză că mai mulţi adepţi ai Platformei Civice Acţiunea 2012 au pichetat, aseară, sediul Ministerului de Interne, manifestîndu-şi astfel supărarea pentru atitudinea forţelor de ordine la protestele de la Bălţi de duminică, 5 august.
 
http://www.arch.actualitati.md/md/md-unionistii-pun-la-cale-inca-un-mars-la-chisinau-le-vom-arata-adevarata-noastra-putere/
0