992

Vezi propunerea lui Dodon care a adunat comentarii RECORD de Facebook

Liderul Partidului Socialiştilor, Igor Dodon, vrea un Comitet pentru apărarea monumentelor. Deputatul a făcut publică propunerea sa într-o postare pe Facebook.
 
“Propun crearea unui Comitet pentru apărarea monumentelor ce reprezinta istoria noastra. Indiferent ce etapa a istoriei reprezintă acel monument – merită respectul nostru deoarece reprezintă o filă a istoriei noastre. Cred că ar fi bine că în acest Comitet sa intre reprezentanţi ai formaţiunilor politice de stînga, organizaţii obsteşti, …”, a scris socialistul pe contul său de Facebook.
 
Afla aici sreen-ul comentariilor:
http://www.arch.actualitati.md/md/md-vezi-propunerea-lui-dodon-care-a-adunat-comentarii-record-de-facebook/
 
Intenţia sa a stîrnit peste o sută de replici din partea utilizatorilor de Facebook, care de care mai înverşunate, dintre simpatizanţii şi opozanţii simbolurilor comuniste.
Actualităţi.md aminteşte că, săptămîna trecută, Partidul Liberal Democrat a înaintat un proiect de lege care prevede că monumentele ideologice, precum cele ale lui Lenin, să nu fie introduse în Registrul monumentelor şi să nu fie protejate de lege. Acelaşi proiect conţine propunerea de înfiinţarea Muzeului regimurilor totalitare.
0