950

Atacatorul de la Batman, în faţa INSTANŢEI! Rămîi MIRAT la auzul pedepsei cerută de procurori

Atacatorul din Colorado riscă pedeapsa cu moartea. Procurorii care se ocupă de cazul său au recunoscut că iau în calcul şi această posibilitate, transmite Realitatea.net.
 
Ieri, 23 iulie, tînărul de 24 de ani suspectat că a deschis focul vineri într-un cinematograf din Colorado a avut prima înfăţişare în faţa instanţei.
 
James Holmes, cu părul vopsit roşu, tînărul a afişat o figură împietrită privind mereu în gol, mai transmite sursa.
 
El va fi inculpat săptămîna viitoare, dar nu se ştie deocamdată ce pedeapsă vor cere procurorii. În ceea ce priveşte condamnarea la moarte, o decizie ar putea fi luată peste cîteva luni. Între timp, supravieţuitorii atacului de săptămîna trecută, în care 12 oameni au murit şi 58 au fost răniţi, îşi revin cu greu din tragedia la care au asistat.
 
Cei care l-au cunoscut pe James Holmes spun că acesta era un tip ciudat, dar nimeni nu şi-a închipuit că ar putea comite o asemenea faptă. Mai mult o înregistrare de acum şase ani, făcută într-o tabără de ştiinţe, îl arată în postura unui tip amuzant care avea alte aşteptări de la viaţă.
 
În timpul percheziţiilor în apartamentul suspectului, poliţia a descoperit obiecte inspirate de personajul Batman, precum şi armament şi explozibil. De altfel mai multe capcane erau împrăştiate prin casă, oricare dintre ele putînd declanşa o explozie de proporţii.
 
Vezi Foto atacantului aici:
http://www.arch.actualitati.md/md/md-atacatorul-de-la-batman-in-fata-instantei-ramii-mirat-la-auzul-pedepsei-ceruta-de-procurori/
0