1094

Comuniştii din toată lumea S-AU REUNIT împotriva guvernării de la Chişinău

Partidele de stînga din 22 de țări ale Europei au condamnat interzicerea în Republica Moldova a simbolului secerii și ciocanului. În cadrul Partidului Stîngii Europene, formațiunile au declarat că în Moldova are loc o răfuială cu comuniștii din opoziție și o sfidare a normelor democratice, cu complicitatea tacită a UE.
 
“Partidul Stîngii Europene condamnă cu fermitate gestul parlamentului Moldovei de interzicere a simbolurilor comuniste și introducerea sancţiunilor pentru utilizarea acestora”, se menționează în declarație.
 
“Noi condamnăm răfuiala regimului aflat la guvernare în Moldova cu comuniștii și susținătorii acestora. În Republica Moldova s-a instaurat irevocabil un regim neofascist represiv radical de dreapta”, se subliniază în declarație.
 
Actualităţi.md aminteşte că Parlamentul moldovean a votat, joi, pentru condamnarea regimului totalitar comunist. Legea va intra în vigoare de pe 1 octombrie şi include interzicerea utilizării simbolurilor – «secera şi ciocanul», pe teritoriul Republicii Moldova.
 
http://www.arch.actualitati.md/md/md-comunistii-din-toata-lumea-s-au-reunit-impotriva-guvernarii-de-la-chisinau/
0