1022

ATENȚIE! Vezi care sunt tacticile secrete şi JOSNICE ale lui Traian Băsescu pentru a-şi păstra scaunul de preşedinte

Mihai Gîdea a prezentat în ediţia de joi seara a emisiunii Sinteza Zilei cîteva tactici secrete pe care Traian Băsescu le-a aplicat în campaniile anterioare şi este destul de limpede că le foloseşteşi acum pentru a scăpa de demitere şi de a-şi amplifica puţinele şanse pe care le mai are de a-şi continua funcţia de preşedinte al României. 
Prima dintre aceste tactici este “Tactica inamicului colectiv“. Domnia sa nu se bate niciodată cu un singur contracandidat.. dînsul se bate cu Parlamentul, cu moguli… La Traian Băsescu există întotdeauna un inamic colectiv. Sunt foarte mulţi oameni cu care se bate, uitînd să spună de fapt că toate Serviciile Secrete, toate Instituţiile de forţă ale României, de cînd a devenit preşedinte le-a aservit.
“Tactica Fricii” este tactica pe care o foloseşte împotriva Instituţiilor Statului şi a celor care nu i se subordonează în totalitate.
 
Urmariti link-ul pentru alte tactici:
http://www.arch.actualitati.md/md/md-atentie-vezi-care-sunt-tacticile-secrete-si-josnice-ale-lui-traian-basescu-pentru-a-si-pastra-scaunul-de-presedinte/
0