1107

START REFERENDUMULUI anti-Chirtoacă

Zis şi făcut! Igor Dodon a lansat astăzi iniţiativa privind organizarea unui referendum în Chişinău pentru acordarea votului de neîncredere primarului general al capitalei, Dorin Chirtoacă.
„Astăzi lansăm această iniţiativă pentru că vrem să înlăturăm această surpriză ruşinoasă de la primăria capitalei. Rugăm pe toţi doritorii să ni se alăture nouă şi să organizăm împreună referendumul de acordarea votului de neîncredere pentru Chirtoacă”, a spus Dodon.
Potrivit socialistului, PSRM şi-a propus ca în luna septembrie să demareze procedura legală privin referendumul, adică, şedinţa grupului de iniţiativă şi  colectarea semnăturilor, iar prin noiembrie-martie, cel tîrziu şi-ar dori să aibă loc consultarea publică a cetăţenilor.
Dodon i-a aruncat multiple critici primarului.
„Chirtoacă care îi face porci pe locuitorii Municipiului Chişinău şi pleacă din ţară pentru diverse pretexte pentru că îi este ruşine să se uite în ochii chişinăuienilor”, a spus Dodon.
Actualităţi.md informează că Dorin Chirtoacă se află în acest moment într-o vizită în SUA şi  nu a comentat deocamdată acuzaţiile socialistului.
Urmariti link-ul pentru Video:
http://www.arch.actualitati.md/md/md-start-referendumului-pentru-acordarea-votului-de-neincredere-pentru-dorin-chirtoaca/
0