1063

Reacţie SURPRINZĂTOARE a preşedintelui Timofti. Şeful statului “îşi arată colţii”?

După ce a fost criticat şi acuzat că ar avea un caracter prea ”moale” pentru un preşedinte, Nicolae Timofti, a luat atitudine. Acesta a răbufnit, aseară, la o emisiune televizată, unde a şocat telespectatorii prin declaraţii mult prea îndrăzneţe pentru stilul său cu care ne-a obişnuit.
„Caracterul meu este foarte dur și nu doresc nimanui să aiba de-a face cu acesta. Eu n-am bătut niciodată cu pumnul în masă. Și vreau să le spun tot celor care așteaptă acest lucru, care spun că sunt blînd, moale”, a spus preşedintele la Pro TV.
”Au spus că sunt un moșneag, impotent politic. Dar cine sunt ei? Sunt cei care au fost aruncați la gunoi”, a precizat Timofti.
Aceasta este prima reacţie a preşedintelui Republicii Moldova la multiplele acuzaţii din partea societăţii civile sau a oponenţilor politici.
Precizăm, că după ce au trecut peste o sută de zile de la investirea în funcţie, Timofti se laudă cu realizări, cea mai mare fiind faptul că a acceptat funcția de preşedinte, lucru prin care ar fi contribuit la stabilirea liniştii în societate, spune el.
http://www.arch.actualitati.md/md/md-reactie-surprinzatoare-a-presedintelui-timofti-seful-statului-isi-arata-coltii/  
0