1158

O fetiţă s-a spînzurat după ce a aflat că nu va merge la tabără

Caz șocant în localitatea Rădoaia, raionul Sângerei. O copilă de 12 ani și-a pus capăt zilelor când a aflat că părinții au decis să-l trimită la odihnă pe fratele ei mai mic, iar ea să stea acasă.

Tragedia a avut loc acum două zile, iar astăzi fata a fost petrecută pe ultimul drum. Drumul până la cimitir este presărat cu flori, relatează JurnalTV.


În acea zi tragică familia a fost în câmp la lucru și spre amiază s-au întors acasă ca să se odihnească un pic. Mama a propus ca toți să meargă la culcare, însă fetița a spus că ea merge să se joace.
Nimănui nu i-a trecut prin cap ce urma să se întâmple. Ea a mers în garaj și și-a luat zilele. Când a fost găsită de mama sa era deja prea târziu.


Oamenii din sat spun că la mijloc ar fi un bilet de odihnă la o tabără din țară. Familia fetiței ar fi câștigat acest bilet. Ulterior s-a hotărât ca la odihnă să plece unul dintre frații ei mai mici, iar ea să rămână acasă și să aibă grijă de un alt frățior de 1 an.


Sătenii mai spun că această familie este una exemplară și nimeni nu-și explică cum de s-a putut întâmpla o așa tragedie.


stirilocale.md

0