1069

Ghimpu a primit MILIOANE de EURO pentru votul acordat lui Timofti

După Dodon a venit rîndul lui Ghimpu să fie acuzat că a primit bani pentru a vota pentru preşedintele R.Moldova, Nicolae Timofti. De această dată, acuzaţiile vin de la liderul Mișcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu. Acesta a susţinut astăzi o conferinţă de presă, unde a spus că votul liberalilor din 16 martie pentru Timofti a fost cumpărat cu cîteva milioane de euro.
”Mihai Ghimpu a devenit milionar în euro într-o perioadă scurtă. Numai tranzacția președintelui a făcut cîteva milioane de euro”, a spus Mocanu.
Mai mult, Mocanu spune că Ghimpu face doar show cînd spune că vrea funcţii. ”Ceea ce spune Ghimpu că vrea funcții sunt așa pentru a aburi lumea că el banii i-a luat pentru asta”, a mai adăugat Mocanu.
Acuzaţiile nu au fost comentate pînă acum de către liderul liberalilor.
Actualităţi.md aminteşte că săptămîna trecută și liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon,  a fost învinuit de deputatul comuniştii Vladimir Voronin şi Mark Tkaciuk că ar fi primit milioane de euro pentru votul lui Nicolae Timofti. În replică, Dodon a spus că Tkaciuk ar fi făcut declaraţiile sub influenţa drogurilor, iar Voronin nu ar fi făcut altceva decît să repete cuvintele lui „Markoman”.
http://www.arch.actualitati.md/md/md-ghimpu-a-primit-milioane-de-euro-pentru-votul-acordat-lui-timofti/  
0