1089

ŞOCANT: Mai multe tinere au fost DEZBRĂCATE în timpul examenului de BAC la limba străină

Ofiţerii Centrului Anticorupţie au utilizat detectoare de metale la examentul de ieri, 12 iunie, au obligat fetele să se dezbrace, traumîndu-le psihologic. Informaţia uluitoare a fost prezentată astăzi de Partidul Soclialiştilor într-un comunicat de presă.
“Ieri, în cadrul desfăşurării examenului de bacalaureat la limba engleză, în Liceul “Vasile Vasilache” din Chisinau, cu 40 minute înainte de finisarea examenului au intrat colaboratorii Centrului de combatere a Crimelor Economice şi Corupţiei şi au organizat o percheziţie a elevilor cu uşile închise, utilizind detectoare de metale, dezbrăcînd fetele, astfel traumînd psihologic copiii, care au ieşit de acolo plingînd”.
Potrivit comunicatului, aceasta este una dintre scrisorile care ar fi parvenit la adresa PSRM de la unul dintre părinţii candidaţilor la BAC.
În acest context, socialiştii susţin că dezaprobă metodele de înjosire a elevilor, utilizate de ministerul lui Şleahtiţkii. Ei spun că astfel de scrisori sunt de ordinul zecilor, iat autorii mesajelor ar insistă asupra necesităţii demiterii ministrului Educaţiei Mihail Şleahtiţchi.
Amintim că, socialiştii au cerut în repetate rînduri de la conducerea Guvernului să-l demită pe ministrul educaţiei Mihai Şleahtiţchi pentru faptul că acesta readuce în şcoli cursul de istorie a românilor, iar pe data de 17 mai grupul parlamentar al socialiştilor a iniţiat moţiunea ce prevede demisia ministrului Educaţiei.
http://www.actualitati.md/md/md-socant-mai-multe-tinere-au-fost-dezbracate-in-timpul-examenului-de-bac-la-limba-straina/  
0