1979

Lenuţa Gheorghiţă: Am cazut in WC; Eram murdară până-n gât!

Fiecare din noi am avut parte de o copilărie plină de peripeţii, aventuri şi întâmplări despre care nu ne este ruşine să vorbim. Este şi cazul interpretei de muzică populară Lenuţa Gheorghiţă. Chişinăuiancă fiind, mergea vara în vacanţă la rudele de la ţară. Cântăreaţa se ţinea doar de peripeţii, iar într-o zi chiar a reuşit „performanța” de a cădea în closet.

„WC-ul era din ăsta ca la ţară, în curte. Am mers la closet, dar m-am trezit până-n gât în… de toate. Peripeția n-a fost zadarnică. Poate de asta sunt o persoană norocoasă, am o familie frumoasă, iar pe plan profesional stau bine pe picioare”, a declarat Lenuţa Gheorghiță la JurnalFM. 

Interpreta a mai făcut o mărturisire care i-a lăsat mască pe prezentatorii emisiunii „PopCorn Show”: „Primii bani i-am câștigat la vârsta de 4 ani, bocind pe la înmormântări. Mama mă trimitea la ţară, la fratele său. Când auzeam că a murit cineva, îmi luam torbiţa şi mergeam la defunct acasă. Ajunsă la destinaţie, întrebam familia dacă vor să-l bocesc pe decedat, iar ei să mă plătească. Când a aflat unchiul, a sunat-o pe mama şi i-a spus să vină să mă ia acasă că-l fac de ruşine în sat”.

point.md
0