1189

Socialiştii, în lumea copilăriei

Şi Aripa Tînără a Partidului Socialiştilor «Garda Tînără» marchează astăzi Ziua Internaţională a Copilului. Manifestările vor fi efectuate pe întreg teritoriul Republicii, anunţă un comunicat al PSRM.
Începînd cu ora 9-00 şi în decursul întregii zile vor fi organizate diverse concursuri cu participarea copiilor, jocuri, concerte festive, competiţii vesele, ştafete, în 9 raioane ale republicii: Rezina, Orhei, Basarabeasca, Edineţ, Glodeni, Anenii Noi, Ungheni, Comrat şi la Bălţi.
La ora 10-00, Igor Dodon, preşedintele Partidului Socialiştilor va participa la măsurile dedicate Zilei Copilului, care vor avea loc în oraşul Ungheni.
Pentru ora 13-00 este preconizat ca Federaţia de Şah din RM cu susţinerea Fundaţiei de binefacer „Soluţia” să instaleze primele două mese speciale pentru şah în parcul din sectorul Rîşcani, în perimetrul dintre plajă şi parcul de distracţii. La eveniment participă Igor Dodon, preşedintele  Federaţiei de Şah din RM. Se planifică instalarea unor asemenea mese în parcurile publice din toate sectoarele din Chişinău.
Totodată, la ora 13-40, Igor Dodon va participa la Teleradiomaratonul organizat de Instituţia publică a audiovizualului  „Teleradio-Moldova”, cu prilejul Zilei Copilului.
La 14-00, în cadrul campaniei naţionale «Iubesc Moldova», Garda Tînără va desfăşura un festival de sporturi extreme «Urban sports – season opening», care va avea loc în or. Chişinău, în faţa centrului comercial «Grand Hall».
http://www.actualitati.md/md/md-socialistii-in-lumea-copilariei/
0