1288

Producătorii de maşini de lux Ferrari, Maserati şi Lamborghini şi-au SUSPENDAT activitatea

Producţia de maşini sport de lux Ferrari, Maserati şi Lamborghini a fost stopată marţi din cauza seismului din Italia de 5,8 grade pe scara Richter, care a provocat cel puţin 16 morţi în regiunea în care activează cele trei companii, transmite Hotnews.ro.
Decizia nu a fost motivată de careva incidente din cauza cutremurului, potrivit producătorilor, care spun că au decis să-i trimită pe cei 5.000 de muncitori acasă.
Între timp, presa din Italia ne informează că peste 40 de replici s-au înregistrat în noaptea de marţi spre miercuri în zona Emilia-Romagna, în nord-estul Italiei, afectată de zece zile de două cutremure violente ce au provocat în total moartea a 22 de persoane.
Totodată, seismul care a afectat zona marţi dimineaţă s-a soldat cu 16 morţi, un dispărut şi 350 de răniţi. La 20 mai, un alt cutremur produs în aceeaşi regiune a provocat moartea a şase persoane, transmite Mediafax.
http://www.actualitati.md/md/md-producatorii-de-masini-de-lux-ferrari-maserati-si-lamborghini-si-au-suspendat-activitatea/  
0