1387

Sensul vieţii lui Voronin – Lupta cu cei care au votat legea “pederaștilor și lesbienelor”

La 71 de ani, preşedintele comuniştilor, Vladimir Voronin, şi-a găsit un nou sens al vieţii – Legea privind asigurarea egalităţii (Legea privind egalitatea de şanse). Acesta a declarat aseară la un post de televiziune privat că de acum încolo va face tot ce îi va sta în puteri ca actul normativ să nu intre în funcţiune.

„Eu sunt foarte enervat şi nu mă pot linişti. Pînă nu fac ca această lege să fie retrasă eu nu mă las – ăsta e sensul vieţii mele. Eu am 70 plus unu, dar nu ştiu cît să mai trăiesc ca să înţeleg acest idiotism”, a spus Voronin.

Liderul comunist crede că Moldova nu are nevoie de o lege antidiscriminare întrucît nu are una despre discriminare. Totodată, el a spus că va cere ca preşedintele Nicolae Timofti, premierul Vlad Filat, spicherul Parlamentului Marian Lupu şi liderul PL Mihai Ghimpu să nu fie admişi în biserică.
http://www.actualitati.md/md/md-sensul-vietii-lui-voronin-lupta-cu-cei-care-au-votat-legea-pederastilor-si-lesbienelor/

0