1075

Comuniştii ne dau şansa să spunem dacă suntem „Pro” sau „Contra” legii cu privire la asigurarea egalității

Partidul Comuniştilor încep de astăzi pregătirile pentru organizarea unui referendum legislativ privind anularea Legii cu privire la asigurarea egalităţii. Despre aceasta a anunţat, aseară, însuşi preşedintele PCRM, Vladimir Voronin.

El susţine că nu a crezut niciodată că AIE ar putea ajunge pînă la adoptara unei asemenea legi.

„Eu nu mă așteptam că ei o să meargă la așa crimă, aşa o trădare, împotriva Bisericii, împotriva tradițiilor noastre creștine. Este o trădare a religiei noastre creștine”, a declarat Voronin.

Comunistul mai crede că Uniunea Europeană ar cere prea mult în schimbul liberalizării regimului de vize.

„Nici liberalizarea vizelor, nimic nu poate justifica această trădare. Cu așa preț integritate europeană, cui ea îi trebuie? Ei nu au spus în campanie electorală că vor aduce pederaștii și lesbienele în fruntea societății”, spune Voronin.

Actualităţi.md menţionează că Partidul Socialiştilor a anunţat ieri că va contesta la Curtea Constituţională legea privind egalitatea de şanse. Legea a fost publicată, astăzi, în Monitorul Oficial şi va intra în vigoare pe 1 ianuarie 2013.
 
 http://www.actualitati.md/md/md-comunistii-ne-dau-sansa-sa-spunem-daca-suntem-pro-sau-contra-legii-cu-privire-la-asigurarea-egalitatii/
0