1359

Mafia din rep. Moldova se opune Unirii cu Romania.


 
23.05.2012
 
Rep. Moldova mai exista inca ca stat nu pentru ca romanii basarabeni ar vrea asta ci pentru ca exista grupari mafiote primitive care incearca mentinerea acestui stat defect la granita Europei.
 
Rep. Moldova este intarziata in procesul unificarii chiar de catre “elita de afaceri si politica” din tara, deoarece atata timp cat mai au de furat ceva si de subjugat o parte a natiunii romane, nu vor vrea Unirea cu Romania.
 
Intrarea in Romania ii duce automat in spatiul European. Ori ei nu stiu sa lucreze intr-un sistem legal, averile lor facandu-se prin interventii de tip mafiot.  Cand rep. Moldova se va Uni cu Romania acesti ‘racheti” vor parasi de urgenta provincia deoarece aici vor avea de platit pentru ce au facut.
 
Asa cum este el, statul roman este net superior celor din ESTUL lui si chiar din jurul lui . Asta inseamna ca  aici regulile se respecta si fiecare va trebui sa se supuna legii.
 
Marele avantaj al unirii cu Romania pentru romanii basarabeni este chiar acesta al securitatii interne si externe. Nimeni nu va mai putea face ce vrea iar oamenii vor avea institutii care sa ii apare. Acest lucru va duce automat la dezvoltarea economica a acestei zone, tinuta pana in acest moment de catre “racheti” in primitivism.
 
Europa nu mai poate accepta ca un stat mafiot sa existe pe granita ei. Europa nu este Africa si nici Orientul indepartat. In Europa siguranta si individul sunt pe primul loc.

http://www.basarabia-e-romania.ro/2012/05/23/mafia-din-rep-moldova-se-opune-unirii-cu-romania/
 
0