1247

Au lăsat lucrul de azi pe mîine. Deputaţii vor examina vineri Legea privind egalitatea de șanse

Legea privind egalitatea de șanse a fost amînată din nou în Parlament. Deputaţii au hotărît să examineze proiectul în cadrul ședinței de mîine Legislativului. Decizia a fost luată de deputaţii AIE, care au «scurtat» şedinţa de astăzi, fără niciun temei.
„Ţinînd cont de volumul de muncă al mebrilor comisiilor parlamentare, declar ședința închisă. Proiectele neexaminate vor fi transferate pentru ziua de mîine sau o ședință apropiată”, a declarat Lupu.
Deputații au votat astăzi ordinea de zi a ședinței de mîine, 25 mai. Astfel, proiectul cu privire la egalitatea de şanse și reforma Centrului Anticorupție se regăsesc printre principalele Legi care se vor discuta vineri.
Actualităţi.md precizează că Legea privind egalitatea de şanse a fost aprobată ieri la Guvern şi trimisă la Parlament spre examinare. Astăzi, mai mulţi protestatari, în frunte cu episcopul Marchel au cerut neadoptarea proiectului de lege.
http://www.actualitati.md/md/md-au-lasat-lucrul-de-azi-pe-miine-deputatii-vor-examina-vineri-legea-privind-egalitatea-de-sanse/  
0