764

Fiul lui Vladimir Curbet, dependent de droguri

Vladimir Curbet, conducătorul ansamblului de dansuri „Joc”, nu-şi poate stăpâni fiul care a intrat în patima drogurilor. Feciorul maestrului se droghează încă de pe băncile studenţiei, iar tatăl său este în pragul disperării nu ştie cum să depăşească această încercare grea a vieţii. Doar la ultimul tratament, pentru a-şi salva fiul, Vladimir Curbet a investit în tratament peste 3 mii de dolari, dar se pare că nimeni şi nimic nu-i poate motiva băiatul să revină la o viaţă normală.

„Mi-a fost rău noaptea asta. Am avut dureri de inimă, mulţumesc că m-a lăsat. Nu ştiu cât voi mai trăi, dar mai bine, astă noapte muream… Ţin la băiatul ăsta, dar mă scoate din minţi. A absolvit universitatea, iar acum, din vina sa, eu am ajuns la sapă de lemn. Nu e bine… E dureros”, a declarat pentru „Paparazzi”, plângând, Vladimir Curbet.

Acum maestrul regretă că nu i-a oferit feciorului un trai mai decent, cu atât mai mult că pe vremuri, talentat fiind, i s-au deschis numeroase uşi în mai multe ţări. „În Canada mi-au dat doi ani casă, salariu, după care îmi lăsau mie casa, dar am ţinut la palma asta de pământ. Aici m-am născut şi tot aici vreau să mor”, mai spune maestrul.
Unica fericire în viaţă i-o aduce fiica, stabilită cu traiul în Elveţia, dar şi cele două nepoţele.

apropomagazin.md

0