1057

O fată de 12 ani, găsită spînzurată


Caz cutremurător în satul Negureni, raionul Telenești. O copilă de doar 12 ani a fost găsită spânzurată în şopronul de lângă casă. Tragedia s-a întâmplat acum câteva zile. Cadavrul a fost descoperit de vecini abia ieri, în a treia zi de Paște, transmite postul JurnalTV.


Vecinii, care au descoperit cadavrul minorei bănuiesc că aceasta a fost violată, iar mai apoi strangulată. Fata locuia singură. Mama se află la muncă în Italia, iar de câțiva ani fata dormea ba pe la vecini, ba pe la rude.
Unele voci din sat spun că dorul de mamă ar fi împins-o pe fată să-și pună capăt zilelor alții, însă, nu sunt de aceeași părere și înaintează o altă versiune. Oamenii spun că Duminică, în ziua de Paște doi băieți din satul vecin pe o motocicletă ar fi luat-o pe fată cu ei și de atunci minora nu a mai fost văzută.


Unii spun că băieții ar fi violat-o în timp ce alții, spun că fata ar fi fost și însărcinată, iar de rușine s-ar fi spânzurat. Deocamdată acestea sunt doar versiunile sătenilor.


Oamenii legii urmează să stabilească cauzele exacte ale morții, iar în urma expertizei medico-legale se va stabili și dacă fata a fost violată sau dacă aceasta era însărcinată.


stirilocale.md

0