870

Baiat de 17 ani, rapit in plina strada! Faptasii au cerut 7000 de lei in schimbul copilului


Caz socant in Chisinau. Un baiat in varsta de 17 ani a fost rapit in plina strada, dupa care a fost maltratat cu cruzime si impus sa consume bauturi alcoolice. In schimbul copilului, infractorii ar fi cerut parintilor 7000 de lei.
Totul s-a produs aseara in jurul orei 17. Baiatul a fost rapit in regiunea Garii din Chisinau. Faptasii i-au contactat pe parintii copilului si au cerut 7 mii de lei in schimbul acestuia. Speriati, parintii au alertat imediat politistii.
 
Indivizii au fost retinuti retinuti intr-o cafenea din Capitala. Este vorba despre trei tineri cu varstele cuprinse intre 21 si 26 de ani, unul dintre ei fiind condamnat conditionat la doi ani de detentie.
 
Pe parcursul cercetarilor s-a stabilit ca mama victimei a fost telefonata de catre un cunoscut din Rusia, in varsta de 23 ani caruia ii datora 4 mii de lei, amenintand-o cu moartea si rafuiala fizica, i-a cerut sa-i intoarca banii imprumutati in cel mai scurt timp.
 
Asta dupa ce copilul ei a fost rapit din strada si purtat prin locuri necunoscute victimei. Potrivit mamei copilului, agresorii l-au maltratat cu cruzime si l-au impus sa consume droguri si bauturi alcoolice. Ulterior minorul a avut nevoie de interventia medicilor pentru a fi examinata starea sanatatii lui.
 
Daca vor fi gasiti vinovati, suspectii risca intre 4 si 10 ani de inchisoare.
 
protv.md

0