831

La volan cu actele false ale autoturismelor

Doi cetățeni români s-au ales cu dosar penal după ce au prezentat la control, pentru autoturismele pe care le conduceau,  înscrisuri oficiale falsificate. În data de 6 martie în jurul orei 18.45, la Punctul de trecere Albița, s-a prezentat la controlul pentru trecerea frontierei, cetăţeanul român Eugen C., în vârstă de 36 de ani, conducând autoturismul marca Volkswagen Passat, înmatriculat în Marea Britanie.


În urma controlului efectuat asupra documentelor prezentate, a rezultat faptul că inspecţia tehnică a autoturismului în cauză esste expirată încă din luna ianuarie anul trecut.


Șoferul automobilului a declarat că a achiziţionat autoturismul de marca Volkswagen Passat cu câteva zile în urmă, din orașul Bucureşti şi nu avea cunoştinţă despre faptul că documentele sunt false.


Un sfert de oră mai târziu, la același punct de trecere, s-a prezentat pe sensul de ieşire din ţară, conducând un autoturism marca BMW 520 I, înmatriculat în Marea Britanie, cetăţeanul român Fănică M., în vârstă de 55 de ani, care de asemenea a prezentat actele false ale autoturismului.


union.md

0