1989

Telefonia Mobila Unite

Am incheiat un contract cu Unite in octombrie, pentru 2 telefoane pe un singur cont. Abonamentul - 40 lei lunar pentru fiecare, aparat de telefon - gratuit.
DE CE nu m-am gindit la cunoscuta afirmatie "Бесплатный сыр - только в мышеловке"?! In primul rind, m-au socat contul pentru convorbiri - daca la alti operatori minutele din pachet le poti folosi in orice directie, aici - 5 min. cu alti operatori si 80 min. la fix. Contul pina la Anul Nou putea sa fie in minus pina la 300 lei si de aceasta au profitat copiii mei - Internet, jocuri, SMS... Totul pentru o plata suplimentara. De la anul nou limita creditului s-a modificat - a venit SMS, ca se schimba, dar sa-mi comunice, ca suma e de 100 lei au uitat... In reteaua Unite convorbirilr sint gratuite si nelimitate. Dar aceasta numai pina nu se depaseste acest minus de 100 lei, cind telefonul se blocheaza. Ei bine, de toate aceste probleme sint vinovata singura, trebuia sa studiez atent conditiile contractului si sa controlez dupa primire SMS, care e suma limita a creditului, telefonind la suportul clientela...

Acum - despre cel mai neplacut lucru. La 18 ianuarie m-am adresat la filiala Moldtelecom din raion, fiindca se defectase unul din aparatele de telefon. Nu lucra ecranul. S-a stins pe neasteptate, am crezut ca s-a descarcat, l-am incarcat, dar... nimic. Mi-au spus, ca-l duc la Chisinau la expertiza, ca posibil e lovit, ca-mi vor spune pe urma ce-i cu el si suma necesara pentru reparatie, in caz ca-i defectat aparatul din vina mea. Daca voi fi de acord sa-l repare cu suma ceruta, il vor repara.

Am asteptat o luna - nici un rezultat. In hirtia, care mi-au dat-o in schimbul aparatului scrie, ca se repara in 14 zile, termenul poate fi prelungit pina la o luna! Am telefonat de vre-o doua ori, am intrat o data la ei, mi-au spus, ca nu se stie nimic inca. Astazi la orele 17 (deja era tirziu sa intru la ei) mi-au telefonat - telefonul e reparat, sa vin miine sa-l iau, a fost in apa (???!!!), trebuie sa platesc 390 lei! Nu m-au intrebat, daca sint de acord sau nu! Fierb de indignare - sa-l tina o luna si jumatate si sa-mi dea asa rezultat? Vreau sa ma deconectez la naiba si sa termin afacerile cu Unite. 

0