907

Un TIR condus de un cetăţean al ţării noastre a luat foc în România


Un TIR condus de un şofer din Republica Moldova a luat foc în această noapte în Bărlad, România. Pompierii bârlãdeni s-au deplasat cu douã autospeciale cu apã si spumã si au lichidat incendiul în circa douã ore si jumãtate. Şoferul susţine că în camion erau circa cinci tone de materiale textile.


„Camionul, cu numãr de Iasi, mergea spre Republica Moldova si avea în remorcã diverse materiale textile. Incendiul a pornit de la rotile remorcii”, a spus, purtãtorul de cuvânt al ISU Vaslui, Alina Poianã, citată de portalul românesc de ştiri, vrn.ro.


În momentul în care a observat izbucnirea incendiului în oglinda retrovizoare, şoferul a oprit imediat autotrenul şi a decuplat remorca astfel încât incendiul să nu se extindă şi la containerul TIR-ului, scrie gandul.info.


Sursa menţionată susţine că autotrenul care a luat foc în mers era condus de un şofer din Republica Moldova, în vârstă de 47 de ani, şi se afla în tranzit pe teritoriul României, cu marfă preluată din Turcia şi cu destinaţie Rusia.


tv7.md

0