937

A aflat de la grăniceri că autoturismul pe care l-a cumparat este fals


 A aflat de la graniceri ca autoturismul pe care l-a cumparat este fals. Este vorba despre un tânăr de 25 ani, din Rusia, care intenţiona să intre în ţara noastră pentru a-şi vizita rudele.


Potrivit autorităţilor, la punctului de trecere Basarabeasca, a fost reţinut un automobil de model “Hundai Grand Starex”, cu numere de înmatriculare ruseşti şi fabricat în 2008.


Grănicerii au descoprit că bărbatul conducea un autoturism fals și asta deoarece seria înscrisă în certificatul de înmatriculare nu corespundea cu seria poansonată pe caroseria mijlocului de transport.


Tînărul nu a putut oferi careva explicații inspectorilor controlului de frontieră, declarînd că maşina fusese procurată la începutul săptămînii curente și intenționa să-și viziteze rudele din Republica Moldova.


Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul punctului de trecere Basarabeasca, iar organele competente continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor, la finalizarea cazului, urmînd a fi luate măsurile legale ce se impun.


tv7.md

0