863

Cutremurator! Trei surori Avgane ucise de tatal lor ,pentru ca aveau iubiti...


 
Caz cutremurător în Canada, acolo unde un bărbat afgan şi-ar fi ucis cu sălbăticie cele trei fiice care aveau iubiţi fără ca familia să ştie. Ajutat fiul său şi de una dintre soţii, care e mama victimelor, afganul le-a înecat pe cele trei adolescente şi le-a aruncat trupuruile neînsufleţite într-un râu, anunţă România TV.
 
 
Ca şi cum faptele lor odioase nu ar fi fost de ajuns, criminalii au omorât-o şi pe prima nevastăa capului de familie, fiindcă le susţinuse pe fete în deciziile lor. Arestate, bestiile ucigaşe nici măcar nu conştientizează gravitatea faptelor lor şi spun că nu au făcut decât “să spele onoarea familiei”.
 
Nu e prima dată când chinurile prin care trec femeile din unele ţări islamice sunt redate de presa internaţională. În 2010, un caz de bestialitate familială, tot din Afganistan, a făcut înconjurul lumii, după ce pe coperta revistei Time a apărut fotografia unei tinere soţii afgane, Bibi Aisha, care fusese desfigurată cu acid şi mutilată în bătăi şi tot felul de alte cruzimi chiar de către soţul şi fraţii ei. Fata fugise din familia soţului ei din cauza acestor barbarii şi se întorsese acasă la părinţii ei, dar talibanii au venit după ea şi i-au aplicat “legea islamică”.
gindul
0