885

PEDEAPSĂ FATALĂ // Un copil a murit de frig din cauza mamei lui



O femeie din Rusia şi-a scos fiul de 1 an din casă pe un frig de -30 de grade pe motiv că micuţul „făcea prea multă gălăgie”. Când a ieşit să-l aducă în casă, peste câteva ore, băieţelul murise, scrie Life News.
 
Deranjată de faptul că micuţul său era prea neastâmpărat, mama sa l-a scos din casă pe un ger de crăpau pietrele. Copilul de un an era îmbrăcat doar în ştrampi, pantofiori şi scurtă de toamnă.

Micul Anton a încercat să deschidă uşa casei, plângea, dar cea care l-a adus pe lume s-a arătat nemiloasă şi a dat televizorul mai tare. Atunci copilul a ieşit din curte şi s-a pornit printre nămeţi. Când a ieşit să-l aducă în casă, copilul nu era de găsit. Poliţia a dat de corpul lui neînsufleţit doar spre dimineaţă.

După tragedie, femeia a trebuit să dea explicaţii, iar declaraţiile oferite oamenilor legii erau diferite de cele spuse rudelor sale. Pentru poliţie, ea a declarat că adormise şi copilul a ieşit din casă fără ca ea să ştie, iar rudelor le-a spus că se săturase că băieţelul, care nu demult învăţase să meargă, era neastâmpărat, deschidea uşile dulapurilor şi scotea de acolo lucrurile şi vesela.

Organele de anchetă urmează să stabilească gradul de vinovăţie a femeii, pe numele căreia a fost deschis un dosar penal pentru omor din imprudenţă. 
 
union
0