956

Ce risca vanzatoarea care a inselat tinerii la cintar


Vanzatoarea de la Piata Centrala care a inselat doi tineri la cantar risca o amenda de o mie de lei. 
 
Politia s-a autosesizat dupa reportajul difuzat ieri de Pro TV si spune ca va investiga cazul. Si Directia Comert a Primariei spune ca l-ar putea sanctiona pe patronul halei. 
 
Cazul celor doi tineri care au fost inselati  intr-o hala de carne din Piata Centrala din capitala a fost discutat astazi la sedinta operativa de la Primarie. Cumparatorii s-au plans ca au platit pentru aproape 4 kg de pulpe, dar, in realitate, li s-a dat cu jumatate de kilogram mai putin. 

Cumparatorii au descoperit ca au fost inselati dupa ce au cantarit marfa pe cantarul de control din Piata. Din imagini se vede clar ca vanzatoarea nu a fost surprinsa cand i s-a spus ca lipseste jumatate de kg de carne si s-a oferit sa repare greseala. In discutie insa a intervenit o vanzatoare de alaturi, care, suparata, a rupt sacosa baietilor si le-a luat carnea care fusese pusa din nou pe cantar.
 
Tinerii si-au recuperat, pana la urma, banii, dar au cerut ajutorul politiei. Oamenii legii au spus, insa, ca nu-i pot ajuta pentru ca nu mai aveau marfa la ei si nu mai pot demonstra ca au primit cu jumatate de kg mai putin. Imaginile nu demonstreaza nimic, a spus politia.
 
Primarul capitalei a dispus sa fie instalate cat mai multe cantare de acest fel si sa fie verificate cantarele agentilor economici din toate pietele.
 
point.md
0