855

L-a omorit si a pastrat drept suvenir organele lui genitale

Un australian l-a omorât pe proprietarul locuinţei unde stătea în gazdă şi a decis să păstreze drept amintire penisul şi testiculele acestuia. Procesul privind acest caz a început miercuri, la aproape doi ani de la comiterea crimei, acum fiind făcut public pentru prima dată.

 
Michael Stephen Owen-Darcy (31 de ani) şi-a măcelărit pur şi simplu proprietarul, pe David Easton, înjunghiindu-l de 41 de ori. După ce bărbatul a murit, criminalul i-a tăiat organele genitale, pe care le-a pus într-un borcan cu sare, spunându-i ulterior unui amic că ar fi vrut să le păstreze drept suvenir.
 
Gesturile lui Owen-Darcy nu se opresc aici, deoarece după ce l-a omorât pe bărbat, acesta a scris pe nişte bileţele “David este fiul lui Lucifer, ha-ha-ha, e fiul lui”.
 
 
După ce a terminat cu masacrul, australianul a mers la un prieten de-al lui, care locuia tot acolo, şi i-a spus că l-a ucis pe bătrân.
 
La sosirea autorităţilor, Owen-Darcy a declarat că el nu se consideră vinovat de nici o crimă şi de nimic altceva. Ulterior, miercuri, când a început procesul, a pledat vinovat pentru omucidere.
 
gindul
0