3160

Horoscop 2012: Cum stau zodiile cu dragostea şi sexul?

 
Citeşte şi descoperă ce au pregătit astrele tuturor zodiile în materie de dragoste, pasiune şi sex!
Berbec

Astrele anunţă, pentru Berbeci, un început de an care îi face încântători şi foarte seducători. Singuri sau cuplaţi, toţi cei din această zodie nu au nicio şansă să îi plictisească pe cei din jur, pentru că vor fi, pe rând cuceritori, prietenoşi, dispuşi să flirteze sau să ia totul în serios. August e momentul în care o pagină din viaţa lor amoroasă se va întoarce, indiferent dacă vor deschide un nou capitol sau vor alege să închidă unul care îi nemulţumea. 

Viaţa sexuală

Nici nu se pune problema ca Berbecii să îşi înfrâneze pasiunile, mai ales avându-l pe Uranus alături de ei cum se va întâmpla în 2012. Aşa că nopţile pline de pasiune vor fi numeroase: februarie anunţă o iarnă fierbinte, septembrie un final de vara arzător, iar finalul lui 2012 va fi...de-a dreptul incendiar! 

Taur

Un val de speranţă şi optimism se va face simţit în viaţa sentimentală a Taurilor în 2012. Veţi îndrăzni să vă exprimaţi sentimentele, indiferent dacă acestea sunt pozitive sau negative şi nu vă veţi teme nici măcar de o posibilă ceartă. Luna martie e magică şi pentru cei care au pereche şi pentru cei singuri: între 8 şi 26 martie trăiţi una dintre cele mai bune perioade sentimentale. În 5 octombrie îl veţi avea pe Saturn în opoziţie, aşa că trebuie să încercaţi să scăpaţi de rutina care ar putea strica echilibrul relaţiei de cuplu.

Viaţa sexuală

Nu o să uiţi niciunul din ritualurile de seducţie pe care le stăpâneşti instinctiv, dar nici nu te vei mulţumi cu jumătăţi de măsură. Iar felul tău de a fi nu se va mulţumi doar cu o fantezie, ci va face tot posibilul să o transpună în realitate. 

Gemeni

Nativii din Gemeni nu vor fi ajutaţi de Marte în 2012, care îţi va pune mici piedici până pe 3 iulie, iar asta va crea tensiuni în familie sau în cuplu. Indiferent dacă eşti în căutarea persoanei iubite sau ai găsit-o deja, tot anul vei avea sentimentul că trebuie să realizezi ce îţi doreşti cu adevărat şi care îţi sunt priorităţile. 

Viaţă sexuală
2012 e un an care le permite Gemenilor să îşi exploreze şi mai mult latura dispusă la experimente în dormitor şi le pune în evidenţă latura ludică. Anul tău va fi unul raţional chiar şi pe plan sexual, aşa că vei prefera mai degrabă lucrurile foarte rafinate şi care să îţi aducă mai multă plăcere unor iubiri de fiecare noapte, pline de rutină. 

Rac

Viaţa sentimentală a Racilor stă, în 2012, sub semnul compromisului, pentru că nu veţi dori ca micile discuţii inerente să strice echilibrul construit cu atât de multă grijă al relaţiei. Iar din 5 martie şi până în 28 octombrie fanteziile vă vor îmbogăţi viaţa de cuplu. Pentru celibatari, e bine să ştie că au cele mai multe şanse să îşi găsească perechea în martie şi în decembrie, cu o singură condiţie: să ştie ce îşi doresc!

Viaţa sexuală

Anul acesta Racii se vor concentra mai mult pe sentimente şi în special pe romantism şi nu le va sta gândul la performanţe amoroase. Imaginaţia voastră va fi în sprijinul tuturor fanteziilor voastre, ceea ce vă poate aduce foarte multă plăcere. Veţi face tot felul de scenarii şi veţi juca tot felul de roluri în pat, spre bucuria partenerului. Pe scurt, 2012 se anunţă foarte fierbinte!

Leu

Astrele vă vor lumina viaţa sentimentală şi vor face din anul 2012 unul extrem de luminos şi de plin de bucurii pentru nativii din Leu. Şi, sub influenţa lui Uranus, vă veţi pune tot felul de întrebări despre relaţii şi viaţa de cuplu, iar astfel veţi putea alunga rutina şi veţi aduce un pic de neprevăzut în relaţia voastra afectivă.

Viaţa sexuală

Veţi avea tot soiul de iniţiative picante în acest an, indiferent dacă e vorba de weekend-uri în care veţi dori să nu părăsiţi patul sau de nopţi în care veţi vrea să petreceţi până în zori. Leii vor fi plini de îndrăzneală şi e foarte important să nu se culce pe laurii propriilor calităţi, menţinerea dragostei e un proces de zi cu zi!

Fecioară

Nu mai e nicio îndoială, astrele le-au pregătit o surpriză de proporţii anul acesta: Fecioarele vor ajunge ca în 2012 să îşi testeze puterile de seducţie! Vor reuşi să distrugă anumite bariere impuse de partener, iar spontaneitatea lor se va dovedi dezarmantă. Primăvara au şansa de a renaşte, pentru că vor reuşi să facă uitate rutina şi unele momente de plictiseală în relaţie. În plus, certurile nu vă vor mai face să vă îndoiţi de relaţie.

Viaţa sexuală

Pudici şi rezervaţi, nativii din Fecioară nu caută să descopere cele mai înalte culmi ale plăcerii, ci mai degrabă o plăcere sigură şi constantă, intensă dar măsurabilă. Iar ca să o atingă e suficient să arate răbdare şi tenacitate.

Balanţă

Se produc schimbări în viaţa sentimentală a Balanţelor în 2012, indiferent dacă asta îi face doar să îşi pună întrebări despre relaţia actuală sau chiar să îşi dorească o altă relaţie. Primăvara, sunteţi pregătiţi să daţi cu piciorul relaţiei, dar veţi fi perfect conştient de lucrurile pozitive şi de cele negative din relaţie şi vor conta cel mai mult sentimentele. 

Viaţă sexuală

Nu ezitaţi să vă folosiţi tot arsenalul de seducţie în acest an, dragi Balanţe. Cu toate acestea, preferaţi culorile calde imprimeurilor sălbatice cu desen animal, şi veţi alege să puneţi pe primul loc sentimentele şi nu instinctele. 

Scorpion

În 2012 cei mai favorizaţi vor fi Scorpionii care îşi caută drumul în viaţa sentimentală, cei care se află în căutarea unui partener de viaţă. Asta nu înseamnă că nativii cuplaţi nu se vor bucura să trăiască experienţe inedite în cuplu anul acesta şi felul lor pasional de a fi va dicta totul. Ianuarie şi octombrie îi pot ajuta să termine relaţiile rutinate şi în care nu mai găsesc nicio bucurie. 

Viaţă sexuală

Pasiune, zile şi nopţi pline de voluptate sunt în program pentru Scorpioni anul acesta. Ar trebui să îşi canalizeze energia extraordinară pentru a se bucura şi de puţin romantism.

Săgetător

Anul acesta va repezenta o etapă importantă pentru viaţa sentimentală a Săgetătorilor. Îşi doresc să trăiască sentimente puternice şi sunt dispuşi să schimbe totul pentru asta în 2012. Partenerul lor are tot interesul să îi urmeze şi în acest demers, pentru că vor să treacă la un nivel superior. Singuri, Săgetătorii vor realiza care sunt nevoile lor, care sunt lucrurile pe care le doresc şi le visează. 

Viaţă sexuală

Generoşi şi pasionaţi, Săgetătorii sunt pregătiţi pentru orice fel de experienţă, pentru că în 2012 vor vrea să iasă din rutină şi obişnuinţă, iar astrele le sunt alături în acest demers.

Capricorn

Astrele pun în valoare pentru Capricorni în 2012 cele mai importante credinţe şi tot ce îşi doresc mai mult de la partenerul ideal. Cei singuri vor învăţa că e mai bine să lase trecutul în urma lor şi că e important să îşi recalculeze intenţiile şi aşteptările în acest domeniu. Aveţi pereche? Daţi mai multă importanţă partenerului şi veţi reuşi să îi arătaţi latura dumneavoastră tandră şi pasională şi care exprimă tot ce simte. 

Viaţă sexuală

Se anunţă un an plin pentru nativii acestei zodii. Jupiter îi ajută să îşi dezvăluie senzualitatea şi le creşte apetitul sexual, spre surpriza partenerului vostru. 

Vărsător

Nu există perfecţiune, dragi Vărsători, iar asta nu înseamnă că nu vă comportaţi ca şi cum persoanele cu care flirtaţi nu ar fi da dovadă de ea. E momentul să închizi o pagină din viaţa ta sentimentală şi să începi să scrii o alta, care se va dovedi una care să îţi îndeplinească chiar şi cele mai ascunse vise. Îţi vei dori să ieşi din cotidian şi vei face asta cu mult succes. Din aprilie şi până în august Vărsătorii care au pereche vor fi înconjuraţi de prieteni şi de copii. 

Viaţă sexuală

2012 va fi încărcat de energie sexuală pentru Vărsători, care nu îşi vor propune decât să se lase pradă plăcerilor şi dorinţelor, fără a ţine seama de convenţii. Au tendinţa de a-şi dori să-şi impună ideile -chiar şi în pat- dar ideile lor sunt de cele mai multe ori foarte bune, aşa că nimeni nu se va supăra. 

Peşti

Peştii vor trece în revistă, în 2012, întreaga lor viaţă sentimentală pentru a încerca să descopere acele modele comportamentale care mai mult le-au dăunat. Dacă sunt în cuplu vor acorda multă atenţie partenerului, lucru care îi va apropia şi mai mult. Vor avea puterea de a schimba diverse lucruri la ei pentru a scăpa de cât mai multe temeri şi vor reuşi, astfel, să se concentreze pe cât mai multe dintre momentele frumoase ale vieţii. 

Viaţa sexuală

În acest an sexualitatea Peştilor va lua accente mistice, pentru că vor ridica dragostea pentru partener la un adevărat cult, un fel prin care încearcă să se contopească complet cu partenerul lor. Iar astrele prevăd pentru ei momente cu adevărat speciale în 2012 în ceea ce priveşte intimitatea cu fiinţa iubită.
 
publika
0