542

Diacov: Am lucrat ca nici un parlament de pe GLOB

Astăzi, 28 decembrie în Plenul Parlamentului liderii fracţiunilor au dat citire rapoartelor de totalizare a activităţii în cadrul sesiunii toamnă-iarnă. 

"Ţăranii au fost lipsiţi de subsidii iar în Moldova e sărăcie",  astfel a apreciat  liderul PCRM, Vladimir Voronin, bilanţul activităţii actualei guvernări.  

Valeriu Streleţ, preşedintele fracţiunii PLDM în Parlament, s-a dovedit a fi mai optimist și remarcat că cele mai importate realizări din acest an ţin de combaterea corupţiei, liberalizarea economiei, reforma în sistemul de drept. Liberalul, Ion Hadîrcă a lăudat munca legislativului și a declarat că au reuşit să realizeze toate sarcinile propuse. 

Preşedintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, s-a referit la ultimul scrutin prezidenţial, și a făcut aluzie la persoana lui Mihai Godea: „am avut şi un caz de libertate individuală, cînd un deputat nu și-a prezentat buletinul de vot”. Diacov a dat notă maximă activității deputaților: "Am muncit în ultimele două săptămîini, cum nu a lucrat nici un parlament de pe glob." 

Portalul de ştiri POINT.md precizează că deputații s-au intrunit în ultima ședință din acest an. Parlamentarii nu vor avea vacanță de iarna și vor reveni la muncă în primele zile ale lunii ianuarie.

point.md
0