1246

Omor sau suicid? Moarte invaluita de mister la Chisinau! Parintii unei fete de 22 de ani, sfasiati de durere

 

O familie din Straseni, sfasiata de durere, si-a inmormantat astazi fiica in varsta de 22 de ani, care a fost gasita moarta langa un bloc din capitala. In timp ce oamenii legii presupun ca fata s-a aruncat in gol, rudele spun ca ea nu ar fi putut sa se sinucida, iar pe corpul ei ar fi vazut urme de violenta.

Valentina Sarbu era studenta in anul IV la Universitatea Libera Internationala din Chisinau si locuia impreuna cu alte cateva fete intr-un apartament inchiriat in sectorul Buiucani. Acestea spun ca in noaptea de joi spre vineri Valentina s-a dus la o petrecere. 

Potrivit colegelor fetei, Valentina era insotita de prietena ei, Dana, cu care in aceeasi seara a mers si intr-un club de noapte de la Ciocana. A doua zi dimineata Valentina a fost gasita inconstienta langa un bloc din sectorul Ciocana, insa deocamdata nimeni nu poate explica cum a ajuns ea acolo. Prietena fetei a venit astazi la inmormantare, insa ar fi plecat, potrivit rudelor, imediat ce a aflat despre prezenta echipei Pro TV. 

Valentina a fost vazuta in timp ce zacea la pamant de un locatar al unul bloc din sectorul Ciocana care iesise la balcon. Barbatul a chemat ambulanta, iar la venirea medicilor, fata era inca vie. Doctorii insa nu au mai putut face nimic. Ea s-a stins la spital, peste aproximativ jumatate de ora.

Una dintre versiuni investigate de politie este ca fata ar fi cazut de la balconul unui apartament de la etajul 8. 

Proprietarul apartamentului de unde se presupune ca ar fi cazut fata, nu a fost de gasit. 

Rudele spun insa ca Valentina nu s-ar fi putut arunca in gol, iar semnele de violenta de pe maini li se par suspecte. 

Parintii mai spun ca au aflat despre moartea fiicei lor dintr-un mesaj trimis in dimineata de vineri la mai multe rude de pe contul Valentinei dintr-o retea de socializare. Autorul scria ca Valentina a murit. Comisariatul de politie de la Ciocana investigheaza acest caz, insa nu are deocamdata un suspect, iar rezultatele expertizei medico-legale urmeaza sa fie gata in cateva zile.
 
protv

0