845

CMC: Scurtcircuitul - cauza INCENDIULUI

Subiectul primordial abordat astăzi, 26 decembrie, în cadrul Ședinţei Consiliului Municipal Chișinău, a fost  incendiul care a izbucnit în ajunul Crăciunului la un depozit de mobilă din Capitală.

Potrivit Direcţiei Pompieri şi Salvatori, se presupune că una din cauzele incendiului ar fi fost un scurtcircuit. 

Deşi incendiul a fost greu de localizat, după aproape 7 ore de intervenţie, pînă la urmă focul a fost stins. La moment cinci autospeciale continuă să lucreze în zonă pentru lichidarea definitivă a incendiului.

Responsabilii au mai menţionat că echipa de pompieri a pătruns greu în încăpere din cauza uşilor metalice. O altă problemă a fost și presiunea mică a apei.

Primarul General Dorin Chirtoacă a solicitat pentru şedinţa viitoare să se vină cu mai multe detalii în acest sens: "Niciodată nu se știe ce ne pregătește sorta, dar sarcina noastră este să prevenim".

Portalul de ştiri POINT.md reaminteşte că la 25 decembrie, la miezul nopţii, a izbucnit un incendiu pe str. Decebal din sectorul Botanica al Capitalei la un depozit de mobilă. Potrivit Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţii Excepţionale, în total au intervenit 23 de autospeciale cu peste 200 persoane din trupa de pompieri și din cea de comandă.

Foto: nouadreapta.md

Пресс-служба POINT.MD

0