842

L-au batut si mai tare cand au aflat ca e politist! Un om al legii a fost umplut de sange la Bulboaca

 Un politist a fost batut cu salbaticie la Bulboaca. Barbatul se afla in afara orelor de lucru, intr-un bar din localitate, cand mai multi indivizi l-au atacat si l-au batut. Tanarul povesteste ca agresorii au inceput sa-l loveasca si mai dur cand au aflat ca este politist.
 
Incidentul a avut loc sambata seara la  Bulboaca. Stanislav Rotari povesteste ca se afla impreuna cu iubita lui si cativa prieteni la barul din localitate cand niste indivizi au inceput sa-i vorbeasca urat iubitei sale. El i-a luat apararea, fapt pentru care a fost luat la pumni de 6 indivizi. 

Tanarul a marturisit ca atunci cand le-a spus ca este politist, barbatii au inceput sa-l sa-l bata si mai tare.

Mama victimei spune ca s-a ingrozit cand si-a vazut fiul plin de sange. Femeia mai spune ca astfel de incidente sunt frecvente in acest bar.

Cei care au asistat la bataie spun ca administratoarea nu a vrut sa cheme agentii de paza. Solicitata de echipa protv, aceasta a refuzat sa comenteze.

Martorii spun ca le este frica pentru viata lor deoarece au fost amenintati de un oarecare Ceban Oleg.

Pe cazul dat a fost deschis un dosar penal. Suspecul nu a fost de gasit pentru a raspunde acuzatiilor. Acum cateva luni un inspector de la politia rutiera a fost batut si calcat cu masina pe picior de un sofer. 

Atunci agresorul a fost retinut si cercetat penal, el risca pana la trei ani de puscarie.
 
protv.md

0