928

Cel mai uimitor iPhone de până acum - deja în Moldova

Procesor dual-core A, camera de 8MP și obiectiv de ultima generație, iOS 5 și iCloud - sunt doar câteva din performanțele noului iPhone 4S. Orange Moldova prezintă pentru Republica Moldova noul iPhone 4S, care este cel mai rapid, cel mai puternic iPhone de până acum. Procesorul A5 oferă o performanță de două ori mai rapidă și o grafică de șapte ori mai dinamică.

Camera de 8 megapixeli cu un obiectiv de ultima generație, iPhone 4S face fotografii de o calitate care nu mai poate fi întâlnită la un telefon mobil. De asemenea, sunt posibile înregistrări video HD la 1080p cu stabilizator de imagine.

iOS 5 cel mai avansat sistem de operare mobil din lume

iCloud are proprietatea de a păstra fotografiile, documentele și multe altele. În plus, acest sistem poate să le transmită prin wireless spre toate celelalte dispozitive ale tale. Automat, ușor și fara cusur - pur și simplu functionează.

iPhone 4S de la Orange oferă și mai multe beneficii: trafic Internet Mobil, SMS gratuite și optiunea Live TV care ofera acces gratuit la 18 posturi TV și 13 radio în direct pe telefonul mobil.
 
unimedia
0