768

Sexul va deveni electronic până în 2030

Oamenii nu vor mai avea nevoie sa facă sex peste mai puțin 20 de ani de acum, deoarece, pentru a experimenta orgasmul şi alte senzații plăcute din timpul actului sexual, îşi vor lipi microchip-uri pe piele, susţine cercetătorul britanic Ian Pearson.

Cip-urile vor înregistra semnalele din timpul sexului ale sistemului nervos central şi apoi, pur şi simplu le vor reda în orice moment, atunci când este nevoie.

Cercetătorul este sigur că asemenea senzori vor fi disponibili pentru toţi în viitorul apropiat. Dispozitivele vor fi suficient de sofisticate pentru a detecta şi înmagazina colecţia de stimuli care crează experienţele senzoriale – fie că este vorba despre o simplă strângere de mână, o îmbrăţişare sau un act sexual. Apoi, senzorii vor stimula sistemul nervos central pentru a crea iluzia de căldură, presiune şi mişcare.

Cei care vor dori să aibă parte de plăcerile sexuale, însă nu au un partener, vor avea posibilitatea de a se duce la un salon special unde vor putea experimenta versiunea electronică a sexului.

Mai mult, Pearson este de părere că aceste cip-uri vor putea fi implantate în creier. În acest fel, oricine poate ajunge la orgasm fără a face sex. Tot ce va trebui să facă o persoană va fi să apese o tastă a computer-ului, care va trimite apoi semnalele wireless, către senzor, pentru a stimula grupurile de neuroni responsabile de orgasm.

Cercetătorul britanic este, de asemenea, sigur că aceşti senzori vor oferi oamenilor posiblitatea de a simţi şi înţelege mai bine partenerii de viaţă în situaţii reale. El este convins că o persoană cu un astfel de cip va avea posibilitatea de a experimenta atât senzaţiile personale, cât şi pe cele ale partenerului.
 
Publika
 
0