1126

iPod Nano dăunează sănătăţii! Apple avertizează

 
Apple a emis un avertisment prin care anunţă că playerele iPod Nano din prima generaţie dăunează sănătăţii. Anunţul vine ca o veste proastă pentru utilizatori, însă compania are şi o soluţie destul de avantajoasă în acest sens.

Astfel, precum gadgetul reprezintă unele riscuri pentru snătate, iar Apple recomandă deţinătorilor să nu-l mai utilizeze, asta nu înseamnă însă că utilizatorii au dat bani degeaba pentru player. Companie din Silicom Valley a anunţat că cei care au comercializat un iPad Nano în perioada anilor 2005 - 2006, îl pot schimba acum pe unul care nu dăunează.

Producătorul playerului totuşi a spus că problema gadgetului ar veni şi de la posibilitatea supraîncălzirii bateriei. Însă experţii ar sublinia că această problemă ar fi la toate playerele iPod Nano, dat fiind faptul că Apple a emis un avertisment similar şi în urmă cu 3 ani.

UNIMEDIA precizează că prima generaţie a iPod Nano a fost lansată pe 7 septembrie 2005, fiind un înlocuitor al mini iPod. Până în prezent au fost lansate una după alta 6 modele ale player-ului, care acum are şi ecran moultitouch.


Sursa: UNIMEDIA

0