844

Nokia urmează să lanseze un „BMW Seria 7”

 
Seria Lumia, a celor de la Nokia, ar putea avea un „moștenitor”. Acest lucru a fost sugerat de șeful sucursalei Nokia din Franța. Șeful Nokia a comparat produsul cu un BMW Seria 5, precizând că vom dispune de echivalente cu Seria 7 și Seria 3. E clar faptul că Nokia Lumia 710 este precum Seria 3, doar că modelul de top nu a fost încă lansat.

Deci, putem presupune că Lumia 800 va dispune de un frate mai mare. Atunci, decine clar că Nokia 900 Ace revine în joc. Noul model ar putea dipsune de un ecran de 4.3" ClearBlack AMOLED, un procesor la 1,4 GHz, o cameră de 8 MP şi memorie internă de 16 GB sau 32 GB.

Cu toate acestea nu toți sunt de acord cu noile caracteristice. Scepticii susțin că noua dimensiune a ecranului iese din sfera obișnuințelor cu care nea obișnuit Nokia.

Finlandezii de la Nokia ne mai pregătesc o surprinză. Declară că vor lansa o tabletă cu Windows 8. Mai mult, acest nou produs ar urma să fie lansat în iunie anul viitor. Asta înseamnă că Windows 8 va fi anunţat de Microsoft înainte de toamna lui 2012, data de lansare despre care s-a vorbit până acum.
 
ECO
0