952

StarNet Television a lansat YouTube TV - cea mai noua componenta multimedia pe piata din Moldova

 Cea mai mare baza de date de continut video din lume – YouTube - este acum disponibila pe ecranele televizoarelor pentru toti utilizatorii IPTV. StarNet Television a lansat YouTube TV, o componenta multimedia inovatoare de pe piata din Moldova.
Aplicatia YouTube TV de la StarNet Television aduce continutul vast al Internetului alaturi de programele de televiziune traditionale, pe cel mai mare ecran disponibil in casa fiecaruia – televizorul. Utilizatorii IPTV pot acum sa navigheze cu usurinta pe YouTube direct din meniul televizorului si sa vizioneze fisierele video de inalta calitate, disponibile pe cel mai popular site cu content video: muzica, distractie, documentare, materiale educationale, emisiuni TV, filme, scurtmetraje originale, concerte live, evenimente sportive si inregistrari facute de amatori. In plus, cei care au un cont de YouTube, il pot sincroniza cu televizorul.
 
„StarNet Television are posibilitati nelimitate. Odata cu lansarea Youtube TV, aducem in casele clientilor nostri, pe ecranele televizoarelor, miliarde de spoturi video disponibile pe YouTube. Astfel, toti utilizatorii IPTV au acces la cea mai mare varietate de produse media”, Veaceslav Puscasu, Director IT, StarNet.  
 
Lansarea YouTube TV succede implementarea serviciului Constructor TV de catre StarNet Television, care permite clientilor sa isi aleaga singuri grila de canale preferate. Noul serviciu poate fi accesat in mod gratuit. 
 
StarNet apreciaza sugestiile si recomandarile clientilor sai pentru dezvoltarea solutiilor propuse. Pe pagina de Facebook pot fi initiate discutii despre noile optiuni de la StarNet Television. 
 
inprofunzime.md

0